Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief April 2017 Deze nieuwsbrief bevat weer veel leuke berichten, informatie en nieuwe projecten waar ik erg enthousiast over ben. Helaas moeten we in deze editie ook wat minder leuk nieuws melden...

Zeefdrukken

Zoals ik in de vorige nieuwsbrief vertelde ga ik in samenwerking met galerie Den Haag van twee van mijn schilderijen zeefdrukken maken. Het was echter nog lastig om te kiezen welke schilderijen hiervoor in aanmerking kwamen. Na een voorselectie kwam ik uit op drie schilderijen, er moest er dus nog één afvallen. Ik heb dan ook besloten om het voor te leggen aan jullie, via Facebook. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb. In de vele reacties kwamen de twee schilderijen op de afbeelding als winnaar uit de bus.

Nóg een project

Naast de ontwikkeling van mijn tweede bronzen beeld en de zeefdrukken, kreeg ik onlangs nog een project aangeboden. Namelijk om in samenwerking met Art Fun een serie beeldjes van kunsthars te gaan ontwerpen en produceren. Inmiddels hebben we een keuze gemaakt uit de schetsen die ik gemaakt heb en ben ik aan het boetseren geslagen. En dat boetseren vind ik zo leuk dat het bijna een verslaving aan het worden is.

Nog iedere dag ben ik blij dat ik Susan gevraagd heb om mijn logo te ontwerpen. Ze heeft precies begrepen welke sfeer ik met mijn salon wil neerzetten en dit vertaald in een prachtige dame!

- Mooi bij Saskia


Open Ateliers

Ook dit jaar is mijn galerie weer open tijdens de Open Ateliers in Vlaardingen op 20 en 21 mei 2017. Naast mijn eigen werk is de fotografie van Arend van der Salm dit weekend in galerie Susan Ruiter te bewonderen. Waarschijnlijk komt er nog een derde kunstenaar exposeren. Meer informatie hierover zal ik in de volgende nieuwsbrief zetten. Zet de data in ieder geval in je agenda, dan zal ik alvast zonnig weer bestellen.

Slecht nieuws

Bij de opening van mijn galerie in Vlaardingen verkocht ik o.a. schilderijen, bekers en een tafeltje waarvan de opbrengst naar Pink Ribbon ging. Nu is het 2,5 jaar later en moet ik jullie helaas mededelen dat ik zelf borstkanker heb. Twee weken geleden ontving ik deze diagnose. Een operatie en verdere behandelingen zullen spoedig volgen. Ik ga niet bij de pakken neerzitten, maar er alles aan doen om deze ziekte te verslaan. Bovenstaande projecten zullen in ieder geval voor voldoende afleiding zorgen.

Blog

Je hoort het steeds meer, mensen die een kunstwerk hebben gekocht van een kunstenaar waar ze helemaal weg van zijn. Maar waarom kopen mensen eigenlijk kunst? En wat heb je eraan? Lees het in de nieuwste blog.

Agenda

April
15 apr. - Schilderworkshop
09.30 - 16.30
Meer informatie / aanmelden
Mei
19 t/m 22 mei
Schilderreis Toscane
(VOL)

20 en 21 mei
Open Ateliers Vlaardingen
Juli
1 juli
Opening zomerexpositie 'Luchtig'
Galerie Sille
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?