Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief Maart 2017 We hebben flink wat nieuws deze maand: zo krijg je in deze nieuwsbrief een voorproefje van het nieuwe bronzen beeld, lees je over copycats die nagemaakt werk proberen te verkopen via internet en nog veel meer.

De tweede brons

Susan is druk aan het boetseren voor haar tweede brons. Dit doet zij met plasticine; een boetseerpasta die zacht blijft, zodat zij hier steeds weer verder aan kan werken. Het beeld begint al aardig vorm te krijgen, zoals te zien op de foto hiernaast.

Zeefdrukken?

Galerie Den Haag heeft een eigen zeefdrukkerij genaamd de 'Karl Marx Factory'. Met hen zijn wij in gesprek om een aantal bijzondere zeefdrukken te laten maken van Susan's werk. We denken aan een kleine oplage (ongeveer 15 stuks) om de schilderijen exclusief te houden. We zullen je op de hoogte houden van de ontwikkelingen via deze nieuwsbrief en social media.
Wij zijn er superblij mee. Het maakt onze woonkamer helemaal af! Zo mooi en helemaal naar onze wensen door Susan gemaakt!

Kunst op eBay en Marktplaats

Deze maand werden we er door een Duitse fan op gewezen dat er nagemaakt werk van Susan op eBay stond. Door een bericht op Facebook hierover, kwamen we erachter dat er ook nagemaakt werk op de Nederlandse eBay stond. Gelukkig is de organisatie Pictoright hier voor Susan achteraan gegaan en zijn beide advertenties verwijderd.
Het kan natuurlijk zijn dat kunst via Marktplaats of eBay doorverkocht wordt. Koop je kunst via dergelijke sites, let er dan goed op dat het werk gesigneerd is door de kunstenaar en vraag eventueel om een 'Certificaat van Echtheid'. Twijfel je of het werk echt is? Probeer dan contact op te nemen met de kunstenaar zelf.

Leuk weetje

Dat Susan internationaal fans heeft is wel te zien aan haar Instagram account. Daar heeft zij namelijk ruim twee keer zoveel volgers uit Amerika als uit Nederland. Vooral veel mensen uit New York en Los Angeles schijnen interesse te hebben in haar kunst. Haar Facebookpagina is ook onder Italianen en Spanjaarden erg populair.

Vernieuwde website

De website is weer vernieuwd in samenwerking met Vlaardings reclamebureau The MindOffice. Zo kun je nu op de website ook recensies plaatsen en lezen. En ook alle blogs zijn vanaf nu terug te vinden op de site.

Agenda

April
15 apr. - Schilderworkshop
09.30 - 16.30
Meer informatie / aanmelden
Mei
19 t/m 22 mei
Schilderreis Toscane
(VOL)
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?