Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief December 2016 Bij ons begint het al te kriebelen, de feestdagen staan namelijk weer voor de deur. Daarom in deze nieuwsbrief ideeën voor originele decembercadeaus. Een uitnodiging voor onze vrijdagmiddag kunstborrel. En een nieuwe stijl blog, waarin we alles vertellen wat je wilt weten over schilderen.

Kalender

De kalenders voor 2017 zijn weer binnen! Leuk voor jezelf, maar ook om weg te geven als sinterklaas/kerstcadeau.

De kalenders zijn verkrijgbaar voor €19.95 p.s. Wil je er één of meer bestellen? Stuur dan een mailtje naar info@susanruiter.nl

TIP: Heb je de kalender van 2016 en vind je het zonde om deze weg te gooien? Knip de afbeeldingen uit en stop ze in een fotolijstje. Zo kun je nog langer van je aankoop genieten!

Cadeaubon

Ken of ben jij een Susan Ruiter fan? Geef/vraag een Susan Ruiter cadeaubon voor de feestdagen.

Cadeaubonnen zijn beschikbaar voor elk bedrag. En in te wisselen voor schilderijen, het bronzen beeld, maar ook voor een leerzame schilderworkshop.

Cadeaubonnen zijn altijd op te halen in de galerie (tijdens openingstijden) of te bestellen via info@susanruiter.nl

Vrijdagmiddag Kunstborrel

De opening van de expositie Viva Italia is, ondanks de brand naast de a20 die voor veel oponthoud zorgde, druk bezocht en was dan ook erg gezellig. We hebben veel positieve reacties ontvangen en zijn dan ook blij te melden dat de expositie nog doorloopt tot 13 januari 2017!

De opening van de expositie 'Viva Italia' gemist? Ben je wel geweest, maar wil je al die prachtige kunst in Italiaanse sferen nog een keer bewonderen? Ben je nog op zoek naar een origineel kerstcadeau en wil je even rondneuzen? Of heb je gewoon zin in een gezellige vrijdagmiddagborrel met een hapje en een drankje?

Dan ben je op 9 december in galerie Susan Ruiter aan het juiste adres! Kom tussen 16:00 en 19:30 binnenstappen en neem je baas, oma, tante, vader, partner, collega, buurvrouw etc. gezellig mee.

Kom kletsen, netwerken en borrelen temidden van een expositie rijk aan schilderijen, fotografie, keramieken beelden en sieraden. Meer informatie vind je op het facebookevent. Je kunt je hier ook alvast aanmelden.
"Een goede investering in de praktijk!"

KIKA

Op 11 december gaat Susan net als vorig jaar weer schilderen met KIKA. Een aantal kinderen die kanker hebben of hebben gehad mogen dan samen met een kunstenaar/BN'er schilderen. De kunstwerken worden geveild en de opbrengst hiervan gaat volledig naar KIKA.

Het wordt vast weer een leuke dag en we zijn nu al benieuwd naar de resultaten. Jij ook? Hou social media en de nieuwsbrief goed in de gaten.

In termijnen betalen? Geen probleem!

Kunst kopen waar je zeker nog lang van kunt genieten, kan best een investering zijn. Daarom kun je bij Susan ook in termijnen betalen. Je maakt dan samen een afspraak over de aanbetaling en over de periode waarin je het kunstwerk aflost. Omdat deze regeling bij Susan rentevrij is bespaar je al snel veel geld.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

6 fouten die beginnende kunstenaars vaak maken - Deel 1

Laagje voor laagje
Veel beginnende kunstenaars bouwen een schilderij op in één laag. Ze schilderen in vlakjes. Maar een schilderij wordt veel mooier wanneer je het opbouwt in lagen. Hoe meer lagen, hoe mooier het schilderij wordt. Een witte achtergrond is bijvoorbeeld veel mooier als er lichtgrijs en lichtblauw achter zit, zelfs wanneer je uiteindelijk misschien nog maar 3% van de onderste laag ziet. De verschillende lagen zorgen voor diepte en geven het schilderij uitstraling.

Niet te snel
Veel mensen willen meteen beginnen met schilderen op doek. Dit is fout nummer twee. Maak eerst een schets en steek hier veel tijd in. Zorg dat je uitgebreid schetst, desnoods gooi je er 50 weg. Dit betekent niet dat je alle details al moet tekenen. Het is en blijft tenslotte een schets. Maar zorg dat je echt tevreden bent over bijv. de compositie en de verhoudingen. Hierna ga je pas over met schilderen op het doek.

Agenda

December
11 november - 13 januari
Expositie 'Viva Italia'
@ galerie Susan Ruiter


9 december
Vrijdagmiddag Kunstborrel
van 16:00 - 19:30 uur
@ galerie Susan Ruiter
bekijk op facebook
Februari
25 feb. - Schilderworkshop
9.30 tot 16.30 uur
Meer informatie / aanmelden
April
15 apr. - Schilderworkshop
9.30 tot 16.30 uur
Meer informatie / aanmelden
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?