Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief November 2016 De late zomer is nu echt voorbij, maar met deze nieuwsbrief hopen we toch nog een beetje kleur aan je dag toe te voegen. Lees alles over de nieuwe kalender, de expositie 'Viva Italia' en natuurlijk sluiten we weer af met een blog van Mandy.

Ze zijn er weer!

Yes! De kalenders voor 2017 zijn af. Het zijn weer vrolijke, kleurrijke kalenders geworden met nieuwe schilderijen. Op Susan's website kun je lezen hoe je de kalenders kunt bestellen. Begin december zullen ze bezorgd worden.

TIP: Heb je een kalender van 2016 en vind je het zonde om deze weg te gooien? Knip de afbeeldingen uit en doe ze in een lijstje. Op deze manier kun je nog langer van je aankoop genieten.

Wat een geluk!

Van 2 tot 29 november 2016 is Susan's werk te zien op de Holland Art Exhibition in Londen! Galerie Artipico organiseert de leuke expositie in samenwerking met de Nederlands ambassade
en neemt een aantal van haar schilderijen en het beeld mee op reis. 

De expositie vind plaats in the 'Dutch Centre & Dutch Church' en is gratis te bezoeken.

Italië komt naar Vlaardingen - Bezoek en Win!

Bezoek de opening van de smakelijke expositie 'Viva Italia' op vrijdag 11 november van 18:00 - 21:00, eet een Italiaans hapje, drink een lekker wijntje verzorgd door Tovino en maak ook nog eens kans op een origineel schilderij van Susan Ruiter.

Verschillende kunstenaars hebben werk gemaakt dat aansluit bij de expositie. Zo vindt u er de vrolijke keramieken beeldjes van Margarita van der Velden, prachtige zwart-wit fotografie van Gertjan van Geerenstein en unieke, handgemaakte sieraden van Mooiss. Ook Susan Ruiter heeft speciaal voor de thema-expositie nieuwe schilderijen gemaakt.

Geef op de facebookpagina van de expositie alvast aan of je komt of niet.
"I love it! It is a reminder to me that I am beautiful every morning!"

Nieuwe galerie / werk

Ook galerie Bonnard heeft sinds kort werk van Susan hangen. De galerie heeft het werk verdeeld over beide locaties, dus kun je de gezellige dames zowel in Nuenen als in Heeswijk-Dinther terugvinden.

Met de Amersfoort Art Galerie had Susan al een samenwerking, maar hier is sinds kort weer nieuw werk te vinden. Hoog tijd om weer eens een kijkje te nemen dus.

Duurzame kunst vanaf €10 per maand

Susan vindt dat originele kunst bereikbaar moet zijn voor iedereen. Daarom kan je bij haar al een schilderij huren vanaf €10 per maand. Op deze manier kun je kunst bijvoorbeeld ook rustig een periode uitproberen, om te zien of het wel aan je wensen voldoet.

Besluit je het schilderij hierna te kopen? Dan wordt alle betaalde huur van de verkoopprijs afgehaald. Wanneer je toch liever een ander kunstwerk wilt, blijft er nog 40% van alle betaalde huur staan, wat weer in mindering gebracht wordt bij aankoop van het andere schilderij. En zelfs het resterende bedrag mag in termijnen betaald worden.

Weten hoeveel het schilderij dat jij op het oog hebt per maand kost? Vraag het ons.

Ken je dat? - Blog

"Ken je dat? "De vakantie is voorbij, dag zon, zee en strand, hallo koud en grijs Nederland. En na een daagje bijkomen en uitpakken is het al tijd om weer aan het werk te gaan, weg vakantiegevoel." Ik kon balen als een stekker als het weer zover was, maar dit jaar heb ik hier helemaal geen last van. Ik ben wel net terug van vakantie en ik ben al wel weer aan het werk, maar dat vakantiegevoel is er nog steeds. Hoe dat kan? Ik ben het grootste gedeelte van de dag bezig met de voorbereidingen voor de thema expositie 'Viva Italia'. Ik zie de hele dag foto's voorbij komen van gezellige Italiaanse beeldjes, mooie vrouwen, prachtige sieraden en kokende dames. Ik ben in contact met Tovino over de verschillende wijnen die ze ons gaan laten proeven en de heerlijke antipasti die we voorgeschoteld zullen krijgen. Dit allemaal luisterend naar Italiaanse muziek, want er moet natuurlijk ook een gezellige, sfeervolle afspeellijst samengesteld worden voor de feestelijke opening. Daarbij is dagdromen een talent van mij (een eigenschap van creatieve mensen die ik van mijn moeder geërfd heb), dus op onbewaakte momenten waan ik mijzelf zo in het mediterrane zonnetje. Een heerlijk gevoel, dat ik graag met jullie deel. Ik hoop jullie dan ook te mogen verwelkomen bij de opening of op een andere dag van de expositie." - Mandy

Agenda

November
19 nov. - Schilderworkshop
9.30 tot 16.30 uur
Meldt u hier aan

11 november - 13 januari
Expositie 'Italië' galerie Susan Ruiter
Feestelijke opening:
Vrijdagavond 11 november
Viva Italia op facebook 

2 - 29 november
Holland Art Exhibition 
Dutch Centre & Dutch Church
Londen
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?