Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief Viva Italia Dat heerlijke vakantiegevoel nog even terughalen? Of helemaal niet op vakantie geweest? Wij hebben een oplossing! We organiseren een exposite met het thema 'Italië' in galerie Susan Ruiter. Van 11 november t/m 13 januari exposeren verschillende kunstenaars in de galerie met werk dat past binnen het thema Italië.

Susan Ruiter

Mijn eigen dames zijn natuurlijk goed vertegenwoordigd op de expositie. Speciaal voor de expositie heb ik schilderijen gemaakt die bij het thema passen. Dames in de keuken en met heerlijk Italiaans eten bijvoorbeeld.

Gertjan van Geerenstein

Wie denkt er niet aan mooie vrouwen bij het woord Italië?! En Gertjan van Geerenstein heeft er heel wat prachtig op de foto gezet. Gertjan is een verhalend fotograaf. Hij is gespecialiseerd in beeldverhalen, sociale fotografie, reisreportages en portretten en werkt in zwart-wit. Voor de expositie heeft hij een selectie gemaakt van schitterende foto's.

Margarita van der Velden

Margarita is geboren in Buenos Aires maar woont al lange tijd in Nederland. Ze maakt enorm vrolijke, keramische beeldjes en heeft een aantal werken speciaal voor deze expositie gemaakt! Hierbij heeft ze zich laten inspireren door haar liefde voor Italiaans eten en film klassiekers als 'The Italian Job'.

Monique Peters

Italië is rijk aan vele bekende sieradenmerken en ook sieraden mogen op deze expositie niet ontbreken. Met trots presenteren wij dan ook de exclusieve, originele en handgemaakte sieraden van Monique Peters. Monique ontwerpt al 40 jaar met veel plezier sieraden. De ene keer ontstaan ze spontaan, door een gelukkig toeval de andere keer is het een proces van zoeken, experimenteren en proberen. De resultaten zijn in ieder geval prachtig!

Bezoek en win!

De expositie wordt op vrijdagavond 11 november van 18:00 to 21:00 feestelijk geopend met, hoe kan het ook anders, heerlijke Italiaanse hapjes en wijnen. En we zouden het natuurlijk fantastisch vinden als jij daarbij bent!

Om te bewijzen hoe leuk we het zouden vinden als jij ook komt geven we een origineel schilderij met lijst van Susan weg! Alles wat je hiervoor moet doen is gezellig langskomen en even je gegevens invullen.

Je kunt je alvast aanmelden via het facebook event!

Kalenders

Bij de opening vind je ook de nieuwe jaarkalenders, die net als vorig jaar €19.95 per stuk kosten.

De nieuwe kalender liever bestellen? Dat kan natuurlijk ook.

Mail onderstaande naar info@susanruiter.nl

----------------------------------------------------------------
Ja, ik bestel graag ..... kalender(s) a € 19,95 p.st.
Naam / Adres / Postcode / Woonplaats / Telefoon / E-mail

Aflevering :
0 Per post € 3,95 NL / € 9,45 INT
0 Afhalen atelier
----------------------------------------------------------------

LET OP: De kalenders worden begin december 2016 geleverd.

Maak vooraf de betaling (bedrag /porto) over via Paypal of naar bankrekening NL95.INGB.0004.7279.33 t.n.v. ClarityArt o.v.v. je naam.

TIP: Heeft u een kalender van 2016 maar vind je het zonde om deze weg te gooien? Knip de afbeeldingen uit en lijst ze in. Zo kun je nog langer van je aankoop genieten!
Hiernaast een voorproefje van de maanden juni en juli. Per dag is er voldoende schrijfruimte om alles te noteren.


Agenda

11 november
Feestelijke opening
Bezoek en Win!
11 november - 13 januari
Expositie Italië
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?