Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief Oktober Je hebt er lang op moeten wachten, maar in deze nieuwsbrief wordt eindelijk ons geheim verklapt. Verder nodigen we je uit voor een gezellig avondje, leggen we één en ander uit en sluiten we weer af met een blog van Mandy. Veel leesplezier!

Geheimpje verklapt

Na lang wachten mogen we het eindelijk van de daken schreeuwen (of in dit geval in de nieuwsbrief zetten). Susan staat in de Margriet! Het leuk geschreven artikel vertelt Susan's verhaal. Over haar creativiteit, haar gezin, hoe zij thuis begon met schilderen en uiteindelijk de stap zette om haar eigen galerie en atelier te openen in Vlaardingen, waarvoor een enorme verbouwing nodig was. De tekst wordt geïllustreerd met een prachtige, paginavullende foto van Susan.

Nog even op vakantie?

Dat heerlijke vakantiegevoel nog even terughalen? Of helemaal niet op vakantie geweest? Wij hebben een oplossing! We organiseren een exposite met het thema 'Italië' in galerie Susan Ruiter. Van 11 november t/m 13 januari exposeren verschillende kunstenaars in de galerie met werk dat past binnen het thema Italië.

De expositie wordt op vrijdagavond 11 november feestelijk geopend met, hoe kan het ook anders, heerlijke Italiaanse hapjes en wijnen. En we zouden het natuurlijk fantastisch vinden als jij daarbij bent!

Kom vandaag nog kijken!

Vandaag (1 oktober) doen wij mee aan de Open Ateliers. In de galerie/atelier aan de Hoogstraat 125 in Vlaardingen vind je vandaag niet alleen Susan's eigen kunst, maar ook de prachtige ontwerpen van Roeli van Vliet. Kun je vandaag niet? Roeli's kunst is nog te bewonderen in de galerie tot eind oktober. Dus kom gezellig langs onder openingstijden of maak een afspraak.

Misschien tot straks!

"Susan's schilderijen, daar kan ik naar blijven kijken. Het blijft leuk!"

Maak je geen zorgen!

Kunst is een investering en soms een flinke ook! Dat wil je dat natuurlijk wel zonder zorgen kunnen doen. Want: "Hoe lang gaat een schilderij eigenlijk mee? En blijft het wel mooi?"

Om er zeker van te zijn dat je zonder zorgen van je investering kunt genieten, werkt Susan alleen maar met materialen van goede kwaliteit. Zo hebben alle grote schilderijen van Susan bijvoorbeeld een aluminium frame. Dit voorkomt dat het frame ooit gaat werken, wat normaal gesproken een risico is, zeker wanneer het schilderij boven een warmtebron hangt.

Ook het ophangen van het schilderij wordt een stuk gemakkelijker met dit frame. Doordat je de draad achter het schilderij in hoogte kunt stellen, hoef je nooit bang te zijn dat je schroef in de muur te hoog of te laag zit. Scheelt weer een paar gaatjes in de muur.

Prachtig!

Mooier worden terwijl je kijkt naar kunst? Het kan! Op 16 september was er open dag bij schoonheidsinstituut 'Renew Zorg' in Apeldoorn. Waar Susan's schilderijen de komende tijd in de wacht- en behandelkamers te bewonderen zijn. Dit schilderij past er in ieder geval perfect.

'5 -Sterren kunst' - Blog

"Jij gelukkig, wij gelukkig! Wij hopen te bereiken dat iedereen blij is met zijn aankoop, gehuurde schilderij of workshop en dit ook blijft. Om erachter te komen waar wij nog dingen kunnen verbeteren op dit vlak, heb ik een onderzoekje ingesteld. Zo heb ik een aantal van jullie opgebeld om één en ander te vragen én heb ik jullie de mogelijkheid gegeven recensies te plaatsen op Susan's facebookpagina. Mijn conclusie: We zijn op de goede weg! Op een aantal kleine tips na (zoekfunctie website, spelfoutjes etc.) kreeg ik alleen maar positieve reacties. Veel genoemde redenen om voor Susan's werk te kiezen zijn dan ook: "Het past bij me.", "Ik vind het mooi." en zelfs "Ik ben er verliefd op!".
Wanneer ik vroeg welk voordeel behaald werd uit de aankoop van een schilderij, kreeg ik steevast als antwoord: "Elke keer als ik ernaar kijk, wordt ik er vrolijk van." Ook het proces van kiezen, beslissen en leveren werd als erg positief ervaren: "Dit is het enige van mijn verhuizing dat in één keer goed ging." en "Alles was perfect!". Ook de recensies op Susan's facebook pagina zijn enorm positief en tot nu toe geeft iedereen haar werk en workshops zelfs 5 sterren!

Ik kan dan ook alleen maar zeggen dat ik heel erg trots ben. En dat we er samen aan gaan werken om nóg meer mensen gelukkig te maken!" - Mandy

Heb jij aandachstpunten of tips voor ons? Of is er iets dat je graag kwijt wilt? Schrijf een recensie of stuur ons een mail! Alle reacties zijn welkom.

(Mandy de Waardt is de dochter van Susan Ruiter. Sinds kort is zij haar eigen bedrijf UP marketing & support gestart en werkt zij 3 dagen per week voor Susan als ‘Art Manager’.)

Agenda

Oktober
1 oktober
Open Ateliers Vlaardingen
met Roeli van Vliet

15 okt. - Schilderworkshop (vol)
29 okt. - Schilderworkshop (vol)
Februari
25 feb. - Schilderworkshop
9.30 tot 16.30 uur
Meer informatie / aanmelden
Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?