Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief MEI 2021 Wist je al dat ..... Een vrolijk kunstwerk ervoor zorgt dat jij met meer energie, aandacht en plezier thuiswerkt?

NIEUW - Klik op de foto's om meer informatie over de kunstwerken te krijgen!

MY BEST FRIEND


Dit verzoek kreeg ik vanuit Italië. 'Susan, ik zag een schilderij van jou en ik dacht dat ik precies zo ben: krullend donker haar (met enkele paarse tinten), mijn kat Tommy Grey, zelfs rode nagels, de ring om mijn vinger ....... dit ben ik! Kun jij me zo portretteren?'

Dit was haar reactie bij ontvangst: 'E’ BELLISSIMO!!!! Wouwwwwww'!!'
Zie hiernaast het resultaat.

TROPICAL WEDDING


'Susan, wil jij onze trouwkaart ontwerpen? Het mag lekker tropisch, want onze huwelijksreis hopen wij op Curaçao door te brengen!'.

Deze maand, na uitstel van een jaar, is het eindelijk zover en gaat dit mooie stel elkaar het ja-woord geven. Ik wens ze een geweldige mooie dag toe!

Tropical Wedding
Acryl op linnen
30 x 40 cm

OUR BELOVED PEBBLES


Vanuit België kreeg ik de volgende vraag:  'Susan, Ik wil mijn vrouw voor haar verjaardag verrassen met een schilderij van jou. Graag zie ik onze hond Pebbles en zijn knuffel erop terug.'

Klik op de foto en je ziet het schilderij in zijn geheel.

DONNA SEXY


Vanuit Italie kreeg ik het verzoek om voor een fan een schilderij van een sexy dame te maken.

'Susan, Ik volg je al jaren en in je schilderijen heb ik altijd een klein stukje van mijzelf gezien, in de felle kleuren, in de vormen, in de vreugde ....... En nu ben ik heel blij dat ik van jou een tweede schilderij bij mij thuis heb. Dank je!'

Bekijk het schilderij en de making off hier.


ENJOY TEHE SEA BREEZE


Klant: 'Susan, wij zijn zeer gecharmeerd van jouw werk en stellen ons voor een door jou gemaakt schilderij van onze huidige dieren aan de wand te hebben in ons nieuwe appartement in Zierikzee. Een zichtbare link naar Zeeland zou daarom leuk zijn. '

Enjoy the Sea Breeze
Acryl op linnen
70 x 70 cm

YOU TUBE


Ik ben begonnen met het filmen van stukjes van het schilderproces. Alleen zag ik bij het terugkijken steeds mijn onderkin in beeld :). Daarom heb ik een vlog-statief aangeschaft.

Kijk je mee naar het resultaat? Klik op de foto om de eerste filmpjes te bekijken en abbonneer je op het (gratis) kanaal om ook nieuwe filmpjes te onvangen.

GOED NIEUWS!


Vier jaar geleden stond mijn wereld op zijn kop … ik kreeg borstkanker. De eerste behandelingen; een operatie en 33 bestralingen vielen mij erg mee, maar de hormoonkuur viel mij zacht gezegd VIES tegen. Ik voelde mij langzaam veranderen in een ander persoon, kreeg depressieve buien, lage bloeddruk en vele andere klachten, waardoor ik nog twee operaties moest ondergaan. Aangezien ik deze kuur voor 5 tot 10 jaar kreeg, heb ik na bijna twee jaar in overleg met de oncoloog besloten om een ander 'merk' te proberen. Nu ben ik ZOOOO blij, want langzamerhand ging ik me een stuk beter voelen! Nu ben ik weer voor 80% de Susan van voor de hormoonkuur.

En bij de laatste jaarlijkse controle werd aangegeven dat ik waarschijnlijk over een jaar mag stoppen met deze kuur. Hoopvol nieuws dus!!

 KLIK OP DE FOTO EN NEEM EEN KIJKJE IN DE WEBSHOPAgenda

Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?