Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier

Nieuwsbrief MAART 2021
Hebben jullie ook zo genoten van het heerlijke voorjaarszonnetje? Ik dubbelop, want ik mocht ook een paar hele zonnige schilderijen afleveren. 

Ook ben ik heel blij dat ik jullie vanaf 3 maart weer op afspraak in mijn atelier en galerie mag uitnodigen. Mail of bel mij gerust als je een afspraak wilt maken om even rond te kijken.


JOINED IN LOVE


Dit kleurrijke familie portret, met veel persoonlijke details, mocht ik op linnen schilderen. Ook de huisdieren kregen een mooi plekje in de compositie toegewezen. Hier zie je een detail, bekijk het hele schilderij hier.

Joined in love
Acryl op linnen
80 x 130 cm

BEACH BABES


Deze leuke wandobjecten bestel je gewoon via de webshop. Spaar ze allemaal.

Beach Babes
Keramiek / Oplage 100
18,5 x 18,5 cm 
€49,95 per stuk, nu inclusief zwart baklijstje

STERRENBEELDEN


Jouw sterrenbeeld in een persoonlijk schilderij? Dat kan in verschillende kleuren, technieken, materialen en in elk gewenst formaat. Ook leuk als cadeau!

Vraag mij gerust even naar de mogelijkheden.

MY LOVED ONES


"Susan, ik wil graag een schilderij van mijzelf, mijn kat en drie honden. Valentijn de kat ligt graag in mijn armen en ik geniet altijd van de dagelijkse wandelingen die ik samen met de honden maak. Kun jij daar een kleurrijk schilderij van maken?" 

My loved ones
Acryl op papier
50 x 80 cm

KUNSTUITLEEN


Wist je dat je ook van een schilderij kunt genieten via de huur/spaar- of kunstkoopregeling? Je mag vanaf 3 maart weer bij mij langskomen om te kijken of je iets passends kunt vinden. Ook kun je een afspraak bij jou thuis maken, waarbij ik met een aantal schilderijen bij jou langskom.

Kom naar de galerie voor een bijzonder cadeau, een klein uniek of een muurvullend schilderij. Kunstenaars: Bert Vernooij - Ria Koreman - Edith Madou - Miranda Obbens - Robert Daalmeijer - Susan Ruiter

SPECIAL MOMENTS


'Hi Susan, Ik ben verliefd op de schilderijen die jij maakt. Ik zou graag door jou van mij en mij twee kleindochters een schilderij willen laten maken. Ze noemen mij Oma Boom. Daarom lijkt het mij leuk om een boom met evt. bloemen met een bankje erbij waar ik op zit met mijn 2 kleindochters.'

Special Moments
Aquarel op papier
50 x 40 cm

PEEP SHOW


Dit bewegende houten object 'Peep show' heb ik in een massief houten lijst geplaatst. Een grappig, ondeugend collectors item! Met veel dank aan mijn lieve vader die mijn ontwerp, met veel gepuzzel, werkend heeft gemaakt.

Bekijk het bewegende schilderij HIER.

SUENO ESPAÑOL


Wat een leuke opdracht! Ik mocht een spaanse droom uitbeelden in een groot en kleurrijk schilderij. Een symbolische weergave van drie zussen en de honden in een mediterraine omgeving in zonnige kleuren. 
Hier zie je een detail, bekijk het hele schilderij hier.

Sueno Español
Acryl op linnen
80 x 200 cm

Wil jij ook een persoonlijk kunstwerk in huis? Ik maak graag een vrijblijvende schets voor je.

Agenda

Voor vragen en/of interesse in werk(en) van Susan Ruiter, raadpleegt u de contactgevens
Susan Ruiter
Beeldend Kunstenaar

Locatie
Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Postadres
Hoogstraat 125
3131 BM
Vlaardingen

Telefoon
06 - 13 17 47 33
010 - 785 41 72

E-mail
info@susanruiter.nl

Website
www.susanruiter.nl

Openingstijden
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Op afspraak
06 13174733

Nieuwsbrief niet meer ontvangen?