KUNSTHARS BEELDEN - UPDATE


19-07-2017
21-06-2017
Na een periode geduldig wachten was het afgelopen week dan eindelijk zover. De eerste versies van mijn kunsthars beelden waren af. Inmiddels zijn ze bij mij in de galerie en ze zijn fantastisch geworden. Ze zijn zo leuk dat een aantal van jullie op facebook al aangaven dat ik ze zo, onbeschilderd, al kon verkopen. Maar dingen beschilderen is nu eenmaal wat ik doe, dus ben ik daar ook al met veel plezier aan begonnen. Houdt social media en de nieuwsbrief goed in de gaten, dan krijg je waarschijnlijk binnenkort al een sneak preview.

01-05-2017 
Schilderen kon ik niet meteen na mijn operatie, maar gelukkig kon ik al wel snel weer boetseren. Ik heb inmiddels dan ook 6 beelden gemaakt met plasticine. Deze beelden zijn afgelopen week verstuurd naar een atelier. Daar worden er mallen van gemaakt, waarna er kunsthars beelden van gegoten worden. De witte beelden komen dan weer terug bij mij, zodat ik ze kan beschilderen en signeren. Ik kan niet wachten!

01-04-2017
Naast de ontwikkeling van mijn tweede bronzen beeld en de zeefdrukken, kreeg ik onlangs nog een project aangeboden. Namelijk om in samenwerking met Art Fun een serie beeldjes van kunsthars te gaan ontwerpen en produceren. Inmiddels hebben we een keuze gemaakt uit de schetsen die ik gemaakt heb en ben ik aan het boetseren geslagen. En dat boetseren vind ik zo leuk dat het bijna een verslaving aan het worden is.

Deel dit bericht op:
Facebook Twitter Google LinkedIn EmailNieuwsbrief
Maandelijks gratis aanbiedingen, tips, nieuws en blogs ontvangen?
Exposities
Wilt u ook exposeren met het werk van Susan Ruiter?
Neem contact op


Galerieën
Werk van Susan Ruiter vindt u permanent bij een aantal nationale en internationale galerieën.
Bekijk galerieën


Ook ikzelf ben natuurlijk vol enthousiasme aan de slag gegaan voor deze thema expositie.

Contact


Atelier / Galerie

Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Tel. 06 13174733
info@susanruiter.nl
Maak route
Openingstijden

Donderdag 11:00 - 17:00 uur
Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Andere dagen
Op afspraak: 06 13174733